Și în cea de-a doua zi a noului an românii s-au îndreptat în număr mare spre stațiunile montane de pe Valea Prahovei. S-au format tradiționalele coloane de mașini pe DN1, informează Digi24.

Pe porţiuni întregi la Comarnic, Bușteni și Azuga s-a stat pe loc minute bune. 

Poliția Română anunța că s-au format coloane de mașini la Comarnic, Bușteni și Azuga, traficul fiind îngreunat de numărul mare de autovehicule. 

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratul General al Poliției Române, sâmbătă dimineață a început să se aglomereze drumul care leagă orașul București de zona montană. Polițiștii anunță că valorile de trafic au început să se intensifice pe sensul către munte al DN 1 Ploiești – Brașov, circulându-se în coloană pe raza localității Comarnic, în județul Prahova.

În stațiunile montane se înregistrează valori moderate de trafic, formându-se pe alocuri coloană între Bușteni și Azuga.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, se mai arată în informarea Infotrafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here