Mai multe detalii au ieșit la iveală în urma anchetei efectuate în cazul femeii ucise de colegii de apartament și apoi incendiate, pe un câmp din București. Trei mandate de arestare au fost emise în cazul principalilor suspecți pentru uciderea femeii incendiate, acum trei săptămâni, pe un câmp din Giurgiu. Cei trei, care locuiau împreună cu victima în București, au recunoscut în fața judecătorilor că au lovit-o pe femeie până a rămas fără suflare, după care, ca să își ascundă fapta, au incendiat-o.

Arestați pentru 30 de zile, principalii suspecți recunosc numai incendierea, nu și uciderea femeii, chiar dacă anchetatorii spun că autopsia a scos la iveală că victima a murit din cauza loviturilor, informează Digi24.

În ceea ce privește încercarea celor trei de a scăpa de cadavru – imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonele tranzitate arată că totul a durat mai puțin de șapte minute.

Andreea Albu, prim-procuror Parchetul Giurgiu: ”Suspecții nu au lăsat urme, totul a fost lucrat informativ, operativ de politiștii judiciari. (…)Organele de anchetă apreciază că totul a durat maximum 7 minute”.

La trei săptămâni de când trupul incinerat al femeii de 32 de ani a fost găsit pe un câmp din județul Giurgiu, anchetatorii au reușit să identifice mașina folosită pentru a transporta geamantanul în care a fost pus trupul neînsuflețit. A fost doar o chestiune de timp până când cei trei oameni cu care locuia victima au fost aduși la audieri și rapid reținuți, mai ales că alți martori le-au povestit anchetatorilor că în casa în care locuiau toți erau adesea scandaluri.

În acest dosar au fost audiate deja peste 100 de persoane, din cercul femeii, dar și șoferi care tranzitau drumul național lângă care a fost incendiată femeia.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona unde a fost incinerat trupul au confirmat prezentața celor trei în zonă chiar la ora când martorii incendiului au sunat la 112.

Anchetatorii au reușit să stabilească, în acest caz, că victima a fost lovită mortal în cap, apoi băgată în geamantan. Acesta a fost aruncat pe câmpul din Giurgiu și apoi incinerat, mai scrie sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here