A fost prins autorul jafului de la banca din fața sediului Poliției Române

Bărbatul suspectat că a jefuit marți o bancă aflată vizavi de sediul Poliției Române a fost prins miercuri, pe o stradă din Sectorul 3, a anunțat Poliția Capitalei.

Conform sursei citate, pricipalul suspect în cazu jafului de marți este un tânăr de 30 de ani, care a fost dus la audieri la Poliția Capitalei – Serviciul Investigații Criminale.

Jaful a avut loc marți, în jurul orei 10.00, la o sucursală bancară de pe bulevardul Ștefan cel Mare, vizavi de sediul Poliției Române, iar autorul a reușit să fugă cu 10.000 de lei, după ce a amenințat-o pe casieră printr-un mesaj scris pe un bilet.

Potrivit Poliției Capitalei, la acel moment, în agenție se aflau doar angajați și nicio persoană nu a fost rănită. Bărbatul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică.

„Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. (…) Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în vederea identificării bărbatului și recuperării prejudiciului”, a mai transmis Poliția Capitalei.

Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar, dacă te conformezi ajungi cu bine acasă. Dacă faci un pas greșit, te tai„, este mesajul scris pe biletul primit de casieră.

Imaginile de pe camerele de supraveghere ale sucursalei bancare au surprins momentul, putându-se vedea cum atacatorul – care are mască de protecție și poartă o căciulă – îi dă unei casiere un bilet. Femeia îl citește, deschide imediat un sertar cu bani, ia un teanc și îl pune pe masă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here