Anunțul lui Ciolacu: Carmen Dan, Cătălin Rădulescu și Adrian Todor, care lipsesc de la moțiune, vor fi dați afară din PSD

Foto: INQUAM/Sabin Cîrstoveanu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că va propune excluderea din partid a celor trei parlamentari PSD care lipsesc de la votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. 

Este vorba despre senatoarea Carmen Dan și deputații PSD Cătălin Rădulescu și Adrian Todor.

„Care colegi? Cei trei îmbolnăviți? Domnul Potor, domnul Rădulescu și doamna Carmen Dan. Dacă tot forțăm așa lucrurile am să propun Comitetului Politic Național excluderea celor trei. Nu e niciunul bolnav”, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu, citat de Digi24.

Cătălin Rădulescu a declarat că este internat în spital și că va lipsi de la vot, însă surse din PSD susțin că deputatul ar fi fost contactat de liberali, care i-au promis un loc pe liste, dacă lipsește la vot.

În ceea ce îl privește pe deputatul PSD de Arad Adrian Todor, acesta spune că a fost trimis în carantină 14 zile, fiind contact al unei persoane confirmate cu coronavirus.

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a anunţat luni că nu va putea fi prezentă luni în Parlament, la dezbaterea şi votul asupra moţiunii de cenzură, pentru că mama sa este bolnavă de COVID-19, iar ea este în autoizolare, deşi testul său a fost negativ.

1 COMENTARIU

  1. Cacatalin radulescu zis si kirurgul tamaie a facut prima lui fapt benefica: a stat in afara parlamentului. Locul lui fiind de gapt la groapa de gunoaie a istoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here