Asistenții de la un centru de vaccinare din Botoșani au fost concediați după ce s-au filmat dansând pe manele

Mai mulți asistenți s-au filmat dansând pe manele și arătând gesturi obscene, într-un centru de vaccinare amenajat într-o sală de sport din orașul Botoșani, iar unele imagini au fost publicate pe rețelele de socializare devenind rapid virale. Primăria a anunțat că a încetat colaborarea cu ei.

Primarul din Botoșani a declarat la Digi24 că a fost încheiat contractul de prestări servicii cu aceștia și ei urmează să fie anchetați de Ordinul Asistenților, dacă se va considera asta.

Atitudinea lor nu e în acord cu etica muncii pe care o așteptăm. Este vorba de o atitudine care nu e în acord cu situația pandemică cu care ne confruntăm. Cu siguranță, botoșănenii nu vor fi încurajați așa să vină să se vaccineze.

Pare că nu au fost serioși, deși aveau o scuză. Ei invocau că erau în pauză de masă și că nu erau persoane care să aștepte la rând.

Sunt alți asistenți care ar dori să lucreze în aceste centre și ar putea să o facă cu profesionalism și cu atitudine corespunzătoare. Îi așteptăm pe cei care sunt mai serioși și nu se plictisesc„, a declarat primarul Cosmin Andrei.

El a spus că la centrul respectiv în ultima perioadă s-au vaccinat în jur de 30 de oameni pe zi, dar că este de așteptat ca interesul să crească, deoarece și rata infectării s-a majorat în oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here