AUDIO | Ion Nasleu, fostul şef al pieţelor din Timişoara, către o subalternă: Eşti amantă de ţigan. O să apari în ziar că eşti o c…ă

Fostul şef al societăţii de Pieţe din Timişoara, Ioan Nasleu, cercetat sub control judiciar într-un dosar de şantajare a unor jurnalişti, ar putea fi acuzat şi de şantajarea unei foste subalterne. Nasleu a fost înregistrat spunându-i femeii că „o să apară în ziar că este o c…ă”, scrie adevarul.ro.

Luni, 22 februarie, cu o zi înainte de a fi demis de Consiliul de Administraţie al Societăţii Pieţe SA Timişoara, Ioan Nasleu a fost înregistrat cum o şantajează pe o subalternă pe care o bănuia că a dat presei o înregistrare în care apare ameninţându-i pe subalternii care l-au reclamat că bea în timpul programului de lucru.

Întors din concediul petrecut în SUA, Nasleu s-a năpustit asupra unei subalterne pe care o bănuia că l-a înregistrat în şedinţa cu angajaţii şi a dat înregistrarea presei.

Pune telefonul pe rec, că tot faci înregistrările. Fritz (Dominic Fritz, primarul Timişoarei, n.a.) a acceptat – tot consiliul meu rămâne. Tu o să apari în ziar că eşti o curvă, amanta lui Marius. Astăzi apari în ziar, cu înregistrările tale cu tot, muisto! O să apari că eşti o curvă. Pune pe rec să audă bărbatul tău că eşti curva unui ţigan cu zece clase. Pune pe rec. Nu mai umbla în acte. S-a acceptat ce am vrut eu – tot eu o să conduc, proasta p..lii. Pune pe rec. Pune pe rec să mai dai la presă că eşti proastă, că eşti amantă de ţigan cu zece clase. (…) Fritz a acceptat ce am zis eu – aţi rămas ca nişte proşti, şi tu şi ţiganul tău, proasto! (…) Proasta dracului că te mut. Tot a rămas cum am dorit eu. Aţi făcut degeaba, aţi dat înregistrări la presă. Aţi luat-o la colţul gurii. Nu mai fă pe proasta, du-te dracu că te-am prins aici, proasto, când înregistrai şi nu recunoşti. Proasto, pune pe rec, înregistrarea de la tine că am luat camerele când a dat poziţia, că am pus camere acolo. Eşti o proastă, tu înţelegi că nu eşti mai şmecheră ca mine? Pune pe rec – te f… cu un ţigan. Eşti cea mai proastă, facultate la zece clase. Na, ca să vezi cât eşti de proastă. Să umbli prin acte şi tot proastă vei rămâne. Pune pe rec că eşti o proastă, proasta societăţii”, spune Nasleu în înregistrarea publicată de Pressalert.ro.

În aceeaşi înregistrare, Nasleu se aude cum îi spune femeii: ”Să văd ce zice bărbată-tu când astăzi o să apăreţi în ziar, amantlâcuri. Iubita mea, puiul meu. Să văd ce zice bărbatul tău, proasto. (…) Eşti cea mai proastă amantă. Dai din cap ca proasta că nu ştii. Am câştigat, proasto” (…) „Evită-mă, că tot aici rămân. Înţelegi? O să fii cea mai cea mai bună şefă de piaţă (…). Eşti aşa faină cu ţiganul. Să mergeţi de mână amândoi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here