Bulibaşa romilor tradiţionali din Vrancea, ucis de roata unui camion care s-a desprins în mers

Liderul romilor tradiţionali din Vrancea, Marcel Codreanu, a murit vineri dimineaţă, în timp ce se afla pe terasa unui motel de pe E85, după ce a fost lovit de roata unui autocamion aflat în mers.

Marcel Codreanu se afla pe terasa unui motel din oraşul Mărăşeşti când a fost lovit violent de roata camionului care era plin cu balast, potrivit Adevărul.ro.

Moartea lui Codreanu poate fi considerată un teribil ghinion, având în vedere că roata s-a desprins după ce s-au rupt toate prezoanele de prindere, apoi a străbătut mai bine de 100 de metri pe cel mai circulat drum din Moldova, a urcat mai multe scări ale motelului şi l-a lovit cu putere pe bărbat.  „A fost un om şi un bulibasă care a ţinut la comunitatea pe care a reprezentat-o şi s-a implicat activ în viaţa comunităţii tradiţionale. Dumnezeu să-l odihnească în pace„, a transmis Toader Constantin, consilier judeţean şi preşedintele Partidei romilor Pro Europa Vrancea.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Conform primelor date, din cauza unei defecţiuni tehnice, una dintre roţile unui autocamion, care rula pe D.N. 2 – E85, s-ar fi desprins şi ar fi lovit mortal un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Focşani, care se afla în imediata apropiere a părţii carosabile. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă„, potrivit IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here