Calendar cu femei sexy, comandat de Roscosmos, agenția lui Rogozin (galerie foto)

Roscosmos, agenția spațială de stat a Rusiei, pare că a adoptat un concept vechi de marketing: sexul vinde. Instituția condusă de Dmitri Rogozin, unul dintre cei mai agresivi locotenenți ai lui Vladimir Putin a comandat un calendar cu femei cosmonaut în ipostaze sexy. De desenele în stil pin-up s-a ocupat un artist rus, a cărui mare pasiune este să deseneze femei dezbrăcate în ipostaze kinky. 

Pe fiecare lună este o altă femeie, în diverse ipostaze: inginer, om de știință, cosmonaut în spațiu, cosmonaut pe orbită sau mamă căreia i-a lipsit familia după o misiune lungă în cosmos. Toate personajele sunt ilustrate cu forme provocatoare, decolteuri adânci și haine mulate pe corp.

„Deoarece femeile frumoase și spațiul sunt subiecte foarte interesante pentru bărbați, un asemenea calendar ar fi un cadou perfect pentru Anul Nou! Luați aminte!” spune Sputnik International, oficios al Kremlinului. 

Moscova are o lungă experiență în a folosi femeile ca arme de propagandă și spionaj. Este recent cazul Mariei Butina, prinsă când încerca să infiltreze cea mai mare organizație pro-arme din SUA.

Sursă imagini: https://www.facebook.com/tarrusov/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here