VIDEO | Candidați PSD folosesc „persoane deghizate în reprezentanți ai minorităților sexuale și îmbrăcate cu tricouri false USRPLUS” pentru a distribui pliante

Sursa: Facebook

Reprezentanții Alianței USR PLUS îi acuză pe social-democrați de practici murdare în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale.

Postarea integrală:

Alianța USR PLUS condamnă campania murdară a PSD și cere instituțiilor statului să se sesizeze!

Alianța USR PLUS condamnă înscenarea murdară realizată de PSD, care promovează pe rețelele de socializare clipuri video cu persoane deghizate în reprezentanți ai minorităților sexuale și îmbrăcate cu tricouri false USRPLUS, distribuind pliante electorale în Voluntari. Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USRPLUS, iar acțiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii. Alianța USR PLUS solicită instituțiilor statului să se sesizeze.

PSD face ce știe el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure și să incite la ură. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe rețelele de socializare de membri și simpatizanți ai PSD, inclusiv de către candidați și consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu, consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here