Deputat PSD, revoltat de ce i s-a cerut când a vrut să-și deschidă cont la o bancă

Un deputat PSD povesteşte pe Facebook experienţa pe care a avut-o într-o bancă din Galaţi unde a mers pentru a-şi deschide un cont bancar, dar i s-a spus că sunt necesare verificări suplimentare tocmai pentru că este parlamentar, relatează Adevărul.ro.

În final a renunţat şi spune că este „o formă de abuz şi discriminare”.

Laurenţiu Gîdei, deputat PSD şi fostul primar al oraşului Tg.Bujor, din judeţul Galaţi, a scris pe Facebook ce a păţit în momentul în care a mers la bancă ca să solicite un cont bancar şi un card.

Nici după cinci zile de aşteptare nu a intrat în posesia cardului. Experienţa neplăcută s-a petrecut într-o bancă din oraşul Galaţi.

România ţara mea? a noastră? Sau a lor?Experienţa mea ca cetăţean şi parlamentar! Luni dimineaţă, am intrat intr-o sucursală a bancii din Galati, cu scopul de a deschide un cont bancar cu card ataşat. În discuţie întreb când primesc cardul, răspunsul fiind în câteva minute! Continuăm discuţia  întrebat fiind despre ocupaţie, venituri, răspund firesc parlamentar!  Şi începe nebunia! Doamna îmi spune că procedura în cazul meu implică verificări suplimentare şi acordul celor de la Bucuresti! Zic ok, cât durează? maximum 30 minute, răspunde. Aştept…nimic, decid să ridic cardul joi, suficient timp pentru „verificări”! Mă prezint vineri să-mi ridic cardul… surpriză, verificările nu s-au încheiat şi nici raspuns la ce fel de verificări sunt supus nu primesc! (doamna de la ghiseu având o convorbire telefonică cu cineva de la Bucureşti, în prezenţa mea)”, a scris deputatul Laurenţiu Gîdei, pe  Facebook.

După mai multe amânări şi întrebări fără răspuns, parlamentarul a renunţat să-şi mai deschidă cont bancar la acea bancă. Mai mult, demnitarul suţine că este „o formă de abuz şi discriminare” şi, în consecinţă, va solicita explicaţii oficiale.

Am renunţat la această bancă, dar voi solicita oficial lămuriri! Consider o formă de abuz,de discriminare. Voi dori să aflu natura verificărilor în cazul unui om care dorea un cont şi un card”, a adăugat deputatul Laurenţiu Gîdei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here