Ce nume au ales Smiley și Gina Pistol pentru fetița lor

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu câteva zile, iar fetița celor doi a primit la naștere drept cadou o melodie compusă de tatăl ei – „Până la tine”.

Pe Instagram, Gina Pistol a anunțat și ce nume va purta micuța.

„Josephine, ne-am îndrăgostit iremediabil de la primul zâmbet”, a spus artistul comentând o imagine în care era prezentată o ecografie.
Astfel, conform Ginei Pistol micuța se va numi Josephine Ana Maria.

Le mulțumim tuturor oamenilor noștri care ne-au trimis un gând bun prin ❤️ lor, prin comentarii, celor care ne-au susținut sau încurajat. Suntem bine, sănătoși, acasă, iar asta e minunat. Vă transmitem toată iubirea noastră„, a scris cuplul pe rețelele sociale.

Seamănă cu Gina

„Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru. Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroși, e o fericire pe care nu am am trăit-o niciodată în viața noastră.

Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă.

Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni” – a spus Smiley.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here