Ce spune Poliția Română despre petrecerea de nuntă cu rafale de mitralieră și focuri de armă la care a cântat Adrian Minune

Mai multe imagini de la o petrecere de nuntă sărbătorită cu rafale de pistoale și pistoale-mitralieră Kalaşnikov s-au răspândit rapid vineri pe rețelele social. De menționat că de întreținerea atmosferei la petrecere s-a ocupat Adrian Minune. Imaginile le-au atras atenția inclusiv polițiștilor români, care au făcut verificări.

Poliția a stabilit că imaginile au fost filmate în Republica Moldova, lângă Chișinău. Nuntașii au scos din casă armele și au tras focuri în aer. Polițiștii români au aflat că în Republica Moldova incidentul nu a fost verificat și nici nu s-a întocmit un dosar penal. Mai mult, nu ar fi vorba de un incident izolat, în Republica Moldova aceasta fiind o tradiție.

Se pare că aceste imagini au fost filmate la o nuntă care a avut loc în 2018.

Urmare a verificărilor efectuate, cu operativitate, de structurile Poliției Române, cu privire la imaginile postate pe o rețea de socializare, în care apar mai multi bărbați, care trag cu arme de foc, în timpul unui eveniment privat, anterior apariției acestora în spațiul public, s-a stabilit că respectivul eveniment a avut loc, în anul 2018, în Republica Moldova”, potrivit Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here