Cine este șoferiţa care a plonjat cu maşina în lacul Ciric încercând să se sinucidă

Şoferiţa care a plonjat cu maşina în lacul Ciric după ce a consumat alcool este o pictoriţă din Iași care a vrut să se sinucidă. Cezara Moraru a fost reţinută inițial pentru 24 de ore, iar luni, a fost eliberată din arest și a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Decizia a fost luată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. „În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 27 iunie, aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore. Astăzi, 28 iunie, tânăra a fost prezentată de poliţişti cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, care a dispus luarea măsurii preventive de control judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă”, au transmis oamenii legii, potrivit Adevărul.

Potrivit anchetatorilor, sâmbătă, 26 iunie, poliţiştii din Iaşi au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a căzut în lacul Ciric.

Până la sosirea unui echipaj, un poliţist local aflat în zonă a văzut incidentul şi a intervenit, salvând viaţa artistei Cezara Moraru.

Tânăra, care a declarat în faţa poliţiştilor că a încercat să-şi pună capăt zilelor, a fost testată cu aparatul etilotest. Poliţiştii au constatat că avea o alcoolemie de peste 1 la mie în aerul expirat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here