Cine este ucigașul din Onești/ Intervenția polițiștilor, anchetată de IGPR

Sursa: Facebook

Conducerea Poliţiei Române a dispus, luni seară, o anchetă la Bacău, după ce un bărbat a sechestrat doi muncitori pe care apoi i-a ucis, transmite News.ro.

”Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la eveniment”, a transmis, luni seară, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, din echipa de verificare fac parte chestor de poliţie Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R. şi comisar-şef de poliţie Anton Cristian Gheorghe director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R. ”La finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun”, a mai transmis Poliţia Română.

Tot luni seară, a fost reținută și soția agresorului, pentru complicitate. Potrivit primelor informaţii, citate de Adevărul, femeia se afla la etajul patru al clădirii, deci cu unul mai sus faţă de apartamentul groazei. Poliţiştii au găsit în geanta ei mai multe coliere din plastic. 

Ucigașul se numește Gheorghe Moroşan, de 68 de ani și este din Oneşti, iar apartamentul în care s-a petrecut totul a fost pierdut de el în instanță, cu ani în urmă.

Sursa: Facebook

Context

Un bărbat a sechestrat, luni, doi bărbaţi într-un apartament din Oneşti, iar apoi i-a înjunghiat. Bărbatul a anunţat la 112 că are două persoane sechestrate pe care intenţionează să le ucidă, fiind trimis la faţa locului şi un negociator al poliţiei.

Cele două personae sechestrate au murit în urma rănilor, iar bărbatul a fost împuşcat, fiind rănit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here