Doi electricieni – Silviu Iştoan, de 38 de ani, şi Dan Patatu, de 55 de ani – sunt cele două victime ale criminalului din Oneşti. Cei doi electricieni au murit luni, după ce au fost înjunghiaţi de fostul proprietar al casei unde ei verificau o instalaţie, scrie adevarul.ro.

Silviu rămăsese orfan de mamă de la vârsta de trei ani, fiind crescut de tată, cu multă dragoste, alături de fratele său, spun cei care l-au cunoscut.  

Gheorghe Moroşan i-a sechestrat pe cei doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat.

Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital. Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit.   

Reprezentanţii Primăriei Oneşti au anunţat că marţi, 2 martie, vor vota în Consiliul Local acordarea unor ajutoare de urgenţă pentru familiile victimelor.  

Laurenţiu Neghină, primarul oraşului, a postat pe pagina de Facebook un mesaj de condoleanţe: „Sunt consternat de evenimentul dramatic întâmplat în oraşul nostru! Sunt alături de familiile victimelor nevinovate! Sincere condoleanţe!“  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here