Inquam Photos / Octav Ganea

Ciprian Ciucu, Violeta Alexandru, Rareş Bogdan și Ionel Dancă sunt cei patru liberali care vor fi măsurați, începând de luni, pentru a vedea care dintre ei stă cel mai bine în sondaje, astfel încât să fie propus candidat PNL pentru Primăria Municipiului București (PMB), au afirmat surse din partid citate de Mediafax.

Surse liberale au afirmat, pentru Mediafax, că președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, șeful PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, europarlamentarul Rareş Bogdan şi şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban, Ionel Dancă urmează să fie măsurați într-un sondaj de opinie, începând de luni.

Conform sursei citate, în acest sondaj de opinie este posibil să fie introdus și Stelian Bujdeanu, liderul consilierilor PNL în Consiliul General al Municipiului București

Săptămâna care începe, luni, va intra în teren un sondaj de opinie care va testa potențialii candidați ai partidului, patru la număr. Avem patru candidați pe care îi măsurăm, dar, evident, avem și alți candidați pe care îi măsurăm. (…) În măsura în care rezultatele sondajului sunt relevante. (…) Dacă sunt doi candidați apropiați ca parametru vom decide în funcție și de alte criterii. Dacă cineva iese în evidență și în mod clar se dovedește că are cei mai buni parametri, acela va fi candidatul primar”, a spus, duminică dimineața, Ludovic Orban, la HotNews.ro.

Orban a precizat că el nu este măsurat în acest sondaj, din punct de vedere al posibilității de a candida la Primăria Capitalei.

Eu sunt măsurat numai ca grad de satisfacție față de exercitarea funcției de premier, cași cotă de încrede ca lider politic, nu sunt măsurat ca și candidat la Primăria Capitalei, pentru că misiunea mea este să câștig alegerile locale și parlamentare și să asigur o bună guvernare. Partidul m-a desemnat, eu nu pot să mă joc cu oamenii și cu partidul”, a mai declarat Orban pentru sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here