Cîțu, despre USR PLUS: „Un partid mic care își ia jucăriile și pleacă de fiecare dată când nu îi convine ceva”

Foto: INQUAM/George Călin

Premierul Florin Cîțu le-a reamintit celor din USR PLUS că, începând de luni, după ce câștigă alegerile interne din PNL, cu el vor negocia și nu se va ruga de ei să guverneze. „Avem mult de muncă, nu pot să stau să oprim munca pentru un partid mic care își ia jucăriile și pleacă de fiecare dată când nu îi convine ceva”, a afirmat prim-ministrul, făcându-i pe membrii USR PLUS „copii răsfățați”.

„De luni, USR PLUS va veni la negociere cu mine. Eu le spun că nu îi roagă nimeni să vină la guvernare, dar PNL va guverna până în 2024 și va implementa programul de guvernare așa cum este acum, fără niciun fel de modificări. Acolo avem exact de trebuie, avem PNI, PNRR care va fi aprobat luni și fonduri europene.

Avem mult de muncă, nu pot să stau să oprim munca pentru un partid mic care își ia jucăriile și pleacă de fiecare dată când nu îi convine ceva, și apoi pune tot felul de condiții ridicole. Nu putem să facem asta, românii nu au timp de așa ceva cu ei”, a declarat Florin Cîțu, la Digi24.

Întrebat de ce cheamă USR PLUS la negocieri dacă este „un partid mic”, premierul a răspuns: „Păi sunt un partid mai mic și ei s-au comportat ca niște copii răsfățați. Suntem la guvernare, guvernarea se face cu oameni maturi care vor să dezvolte România”.

Cu privire la moțiunea de cenzură, premierul a spus că nu negociază cu nimeni: „Dacă cineva este atât de iresponsabil încât să arunce România într-o criză politică, fără Guvern, care să nu poată să ia nicio decizie în prag de iarnă, vreau să vină să-i vadă românii cum fac acest lucru”.

Cîțu a continuat spunând că alianța care se formează acum în Parlament e formată din USR, AUR și PSD. „Sunt sigur că vor fi sancționați la vot, românii s-au săturat de aceste jocuri politice”.

1 COMENTARIU

  1. Chiar nu-i spune nimeni acestui impostor cat de penibil si nedorit de romani este? Intreaga guvernare este o caricatura cu aceasta marioneta la conducere. Perfida mai este aceasta democratie mioritica! Rusine sa va fie tuturor tradatorilor de neam si tara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here