Cîțu, pregătit să treacă la remanieri. Primul pe listă – Nazare, ministrul Finanțelor. Problema nu o reprezintă activitatea acestuia

Alexandru Nazare/ Facebook
​​Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, este primul pe lista remaniabililor, nefiind exclus ca o decizie în acest sens să fie luată chiar astăzi, au declarat pentru HotNews.ro surse liberale.
 
Nazare ar fi al doilea ministru care ar fi remaniat, după Vlad Voiculescu, de la Sănătate.
Potrivit acestora o discuție pe această temă a avut loc miercuri seară, liderul PNL Ludovic Orban opunându-se intenției lui Florin Cîțu.
 
Sursele liberale susțin că decizia nu are legătură cu performanța lui Nazare la Ministerul Finanțelor, ci mai degrabă cu campania electorală din PNL. Potrivit acestora, ministrul Finanțelor nu este de acord cu alocările bugetare pe care Cîțu le are în vedere pentru primarii liberali.
 
Conflictul dintre Cîțu și Nazare este mai vechi, premierul blocându-i acestuia planul de reorganizare a Ministerului și proiectele de digitalizare.
 

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că din punctul său de vedere nicun ministru liberal nu trebuie remaniat, el fiind mulțumit de activitatea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here