Liviu Dragnea
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, susține că Liviu Dragnea „se simte abandonat, uitat, neglijat” și că „are nevoie de susținere și de o vorbă bună”. Ștefănescu le dă adresa penitenciarului celor care ar vrea să îi scrie.


Am promis că vă țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sănătatea, nici emoțional, nici psihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseară, la telefon, că nu trebuie să cedeze în fața sistemului!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.


El susține din nou că Liviu Dragnea nu este scos la muncă, deși are o hotărâre judecătorească în acest sens, și nu ar fi tratat pentru problemele de sănătate: „Abuzurile continuă, nimeni nu ia poziție publică! Iau eu, dacă colegii din partid sunt lași și se fac cā uită! Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā!”.


Mai mult, Codrin Ștefănescu le dă adresa de la Penitenciarul Rahova celor care ar vrea să îi scrie: „Este foarte important pentru el să-i scrieți! Nu lăsați un patriot aflat la ananghie!”.
Liviu Dragnea se află în Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat, în mai 2019, la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Sursa: Hotnews.ro

1 COMENTARIU

  1. Rugam pe aceasta cale toata aristrocratia bugetara , pecum si pensionarii speciali ( talhari la drumul mare) sa ii scrie micutului , ca este si el patriot , desi i-au plecat din tara jumatate din tinerii apti de minca si procreere . Daca fundurile batrane si speciale , in numele carora se distruge matca romaneasca , nu ii scriu acestui fauritor de destine natrane , este intradevar o chestiune de printip si cu printip-ul militienilor nu e de saga . Puterea de astazi are alte obievtive de furt de la romani si jaf , ei au alti jupani , intamplatori straini , carora urmeaza a le incredinta ultimele firimituri economice ale romanilor , pentru a fi exploatate si subminate , dint-o alta perspectiva de tata aceasta intergalactica .
    Traiasca in siguramta marili strateg nationalist bugetos .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here