Cum a reacționat bătrâna din Movileni, după ce a fost evitată în ultima clipă de un tir

În urmă cu câteva zile, un șofer de tir a devenit erou pe internet, după ce, la volanul unui tir, a reuțit să evite cu multă măiestrie o femeie în vârstă de 90 de ani care traversa prin loc nepermis. În urma manevrei de evitare a femeii, tirul a pătruns pe sensul opus de mers și s-a oprit într-un gard, fără să provoace victime. Cum a reacționat însă femeia salvată în ultimul moment?

Georgian Dinu e şoferul care a intrat cu autocamionul într-o casă, după ce a evitat în mod spectaculos să lovească o bătrână de 90 de ani. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar şoferul a fost declarat pe Facebook eroul zilei. Deşi a traversat prin loc nepermis, bătrâna dă vina tot pe şofer.

Accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 10.30, pe D.N. 2B, în localitatea Movileni, din judeţul Galaţi. O bătrână de 90 de ani a sărit în faţa unui tir care circula regulamentar pe şosea.

Georgian Dinu, şoferul de 37 de ani  din Buzău, a evitat ca prin minune impactul, schimbând brusc direcţia de deplasare şi oprindu-se în gardul unui imobil. Datorită reflexelor şoferului, femeia a scăpat nevătămată.

În loc să mulţumească şoferului care a salvat-o, bătrâna dă vina tot pe el:  ”Da’ cine l-a pus pe el să treacă aşa aiurea, de nebun? Cum? De exemplu, eu mergeam, nu? Când să mă cobor jos, aud că uite maşina. Da’ maşina, dacă era, nu mă lovea?”, a declarat aceasta, imediat după accident, potrivit Observatornews.
Reacţia femeii a stârnit un val de reacţii pe reţelele de socializare.

„Şoferul este nebun??? Dar ea care se aruncă în faţa o adevărată sinucigaşă. Aşa te bagă în puşcărie pietonii adormiţi şi iresponsabili, să nu zic altceva..”.

„Acest şofer trebuie declarat şoferul anului. Cum este posibil ca această bătrână să dea vina pe el?”

„Nu cred asa ceva. Nu ştiu dacă să râd sau să plâng. Tot omul e vinovat că a salvat-o. Ar trebui să meargă direct la biserică să aprindă o lumânare că s-a născut a doua oară”,

„Şoferul a fost super pe felie, cu toate reflexele la purtător. Bravooo! Dacă am avea asemenea şoferi nu ar mai fi atâtea accidente”.

Femeia de 90 de ani a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultând că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here