Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis spune că la acest moment nu are nicio informație legată de presupuse interese de afaceri în România ale lui Hunter Biden, fiul candidatului democrat pentru președinția SUA.

Nu am nici o informație despre acest personaj. Dacă apar date despre el, vom declara lucrurile pe care le putem găsi”, a spus Klaus Iohannis, miercuri seară, în conferința de presă, răspunzând unei întrebări.


România ar putea fi un subiect în următoarea dezbatere prezidențială din Statele Unite, șeful Cancelariei de la Casa Albă, Mark Meadows, afirmând că interesele de afaceri din țara noastră ale lui Hunter Biden, fiul candidatului democrat pentru președinția SUA, vor fi dezvăluite „în zilele care vor urma”.


Declarația lui Mark Meadows a fost făcută în cadrul unui interviu acordat luni Fox Business, acesta afirmând, de asemenea, că Wall Street Journal urmează să publice săptămâna aceasta o investigație despre afacerile lui Hunter Biden.


Găsesc că e fascinant că o parte din banii care par să ajungă la familia lui Biden vin în mare din România, Ucraina și China, exact țările în care Joe Biden a fost emisar special (în perioada în care era vicepreședinte)”, a declarat Meadows pentru Fox News.

Sursa: Hotnews.ro


1 COMENTARIU

  1. In anul 2000 romanii nu mai plateau curentul electric (documentele congresului XIV al PCR), astazi avem cel mai mare pret din Europa . Oare unde se duc banii astia ? Romanii au lucrat 12 ore pe zi sa construiasca capacitati de producere si distributie a electricitatii , iar astazi sunt exploatate si distribuite de strainii cei buni .
    La paduri tot asa se taie si se exporta in draci , dar romanilor li se zice ca sunt importatori de masa lemnoasa . La banci avem cele mai mari dobanzi , preturile apartamentelor corelate cu salariile si dobanzile sunt de 4-6 ori mai mari decat peste tot etc .Minciuni , minciuni ,minciuni si asta in numele unor ideologii care au drept scop vidarea Romaniei de romani crestini ortodoxi si importul de vietnamezi , sirlankezi , pakistanezi si alte semintii necrestine .
    Daca romanii pierd incontinuu bani ,este evident ca undeva se scurg aceste bugete si Hanter Baiden Hill se joaca cu viata romanilor , luindule si chilotii de pe ei . Dar daca ar fi doar asta , ce bine ar fi , dar sunt deja prea multi ! O venii si vremea cand o sa-i azvarlim peste bord , ca toate au o limita !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here