Cum îl vede Barna pe Voiculescu: Nu este un diamant pentru managementul sistemului de Sănătate, dar e cea mai bună opțiune pe care o avem

Foto: INQUAM/George Călin

Vicepremierul Dan Barna a declarat luni, într-un interviu la Hotnews, că în Coaliție s-a decis să se treacă peste neînțelegerile legate de ministrul Vlad Voiculescu, deși inclusiv copreședintele USR PLUS a vorbit despre erorile de comunicare ale ministrului.

Barna a precizat că există „suficientă rațiune” între partenerii de guvernare și a spus că „vrem să funcționăm ca bărbați de stat și mai puțin ca puștani de stat.”

„Poziția noastră este foarte clară. Îl susținem pe Vlad Voiculescu. Alianța USR PLUS îl susține pentru că ceea ce face este varianta corectă de reformă și de pași înainte în Sănătate. Că trebuie îmbunătățită comunicarea, categoric de acord. Că trebuie cizelat mai mult mesajul în care Vlad iese și explică măsurile, total de acord. Vlad nu este perfect. Nu este un diamant în ceea ce înseamnă managementul sistemului de Sănătate, dar este de departe cea mai bună opțiune pe care o avem în acest moment”, a declarat Dan Barna.

Dan Barna spune că Vlad Voiculescu a avut probleme de comunicare din cauză că „muncește foarte mult”.

„Vlad nu a stat deloc în dulap în aceste luni. Da, sunt de acord, nu i-a ieșit comunicarea corect. Atunci când muncești foarte mult, comunici mai puțin performant. Când ai o criză după alta, unele comunicări nu sunt foate inspirate”, a spus vicepremierul Barna.

Acesta a acuzat o „campanie de linșaj mediatic”, însă când i s-a spus că ministrul a oferit muniție, a recunoscut că „a avut poziționări mai puțin inspirate”.

1 COMENTARIU

  1. Diamantul este el,nea’Barna si don Ciolos,ca doar ei au pus piciorul in prag si se incapataneaza sa nu-l demita,ca pierd controlul coalitiei..nu ei au pus mana pe ministerele cele mai vizibile? Ca de gura sunt cei mai buni,ii stim din legislatura trecuta,cand au aburit o tara intreaga ca ei sunt cei mai pregatiti sa guverneze,ca liberalii sunt de rit vechi,nu le miroase bine astora cu nasurile fine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here