Liviu Pleşoianu, fost deputat PSD, a publicat pe pagina sa de Facebook o captură a unei postări în care senatoarea AUR Diana Şoşoacă îndemna lumea să voteze cu USR-PLUS, în mai 2019. Fostul social-democrat a criticat-o dur pe Şoşoacă în ultimele zile, acesta prezentând mai multe postări în care senatoarea o lăuda pe Laura Codruţa Kovesi, fostă şefă a DNA, scrie adevarul.ro.

„Mă întreabă pe aici nişte deştepţi CU CRĂCI dacă „m-am dat cu USR-ul” pentru că o critic pe #ŞOŞO. Da, deştepţilor CU CRĂCI, eu scriam în 2019 că votez USR-PLUS „pentru copiii noştri”, nu eroina vieţii… Cât de NEDEŞTEPT CU CRĂCI să fii să nu pricepi într-o jumătate de sfert de secundă ce e cu tanti #ŞOŞO!? …Hai, înjurături de la fanii lui Şoşo, ca să termin de curăţat lista! Fii inteligent sau VAYA CON ŞOŞO!”, a scris Liviu Pleşoianu într-un mesaj care însoţeşte o captură făcută unei postări a senatoarei Diana Şoşoacă.   

Liviu Pleşoianu într-un mesaj care însoţeşte o captură făcută unei postări a senatoarei Diana Şoşoacă.   

Sursa: Facebook Liviu Pleşoianu / Facebook Diana Ivanovici-Şoşoacă   

În postarea menţionată (din mai 2019), pe pagina Dianei Şoşoacă era un îndemn ca lumea să meargă la vot la alegerile europarlamentare şi să pună ştampila pe USR-PLUS, pentru „viitorul copiilor”.    De altfel, Liviu Pleşoianu a prezentat în ultimele zile mai multe capturi ale postărilor făcute de Şoşoacă în ultimii ani, fiind criticate mai ales acelea în care era lăudată activitatea Laurei Codruţa Kovesi sau în care era apreciat Frans Timmermans, fostul prim-vicepreşedinte al Comisiei Europene. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here