Cumpănașu, cercetat pentru corupere de minori, după ce mama unei fete a depus o plângere penală împotriva lui

Șirul anchetelor deschise împotriva lui Alexandru Cumpănașu a continuat joi, după ce mama unei tinere a depus o plângere penală în care îl acuză că i-ar fi făcut fetei propuneri indecente. Tot joi, Corpul de Control al ministrului de Interne a fost trimis la Jandarmeria Română pentru a vedea cum a beneficiat Cumpănașu, în 2019, de protecția statului, iar miercuri procurorii au deschis un dosar penal pentru incitare la ură.

În plângerea depusă împotriva lui Cumpănașu în cursul zilei de joi, la Secția 16 de Poliție, mama unei tinere îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că a sedus-o pe fată în perioada în care aceasta era minoră, relatează Digi24. Aceeași sursă menționează că în spațiul public există înregistrări în care Cumpănașu îi spune fetei că o iubește. În apărarea sa, acesta spune că, de fapt, înregistrarea a făcut-o cu acordul mamei pentru a devoala o rețea de interlopi.

Această plângere vine la doar o zi după ce Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 a deschis o anchetă penală in rem pentru instigare la ură împotriva profesorilor, după ce Cumpănașu a postat mai multe filmulețe pe Tik Tok în care îi sfătuia pe elevi să se revolte împotriva dascălilor.

De asemenea, MAI vrea să lămurească în ce condiții Alexandru Cumpănașu a primit în 2019 protecție din partea ministerului. În urmă cu un an și jumătate, la o lună după cazul Caracal, Alexandru Cumpănașu, care era și candidat la președinția României, se plângea că a primit mai multe amenințări, deși în mod oficial nu au existat anchete penale deschise în acest sens. Cu toate acestea, MAI i-a oferit atunci gardă de corp și mașină de protocol.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here