Daniel Moroșanu, numărul 2 în PNL Vrancea, a ratat și anul acesta Bacalaureatul

Daniel Moroşanu s-a înscris la Bacalaureatul 2021, dar în ultima clipă s-a răzgândit şi nu a mai intrat în sala de examen pentru singura probă pe care o mai avea de dat, cea de Limba şi literatura română, relatează Adevărul.

Bacalaureatul se dovedeşte a fi o nucă tare pentru unul dintre liderii PNL Vrancea, Daniel Moroşanu, care este prim vicepreşedinte al Filialei Vrancea a PNL.

Acesta se află printre cei 58 de candidaţi care nu s-au mai prezentat la proba scrisă de Limba şi literatura română, singura de altfel pe care o avea de trecut pentru a-şi îndeplini visul de a spune că a finalizat un liceu până la capăt.

Anul trecut, Daniel Moroşanu a picat Bacalaureatul din cauza probei la Limba şi literatura română, unde a fost notat cu 3.60, la celelalte probe, de istorie şi geografie, achitându-se de sarcini în mod onorabil. La Istorie a primit nota 7.55, iar la Geografie a obţinut cea mai mare notă, 8.65.

Nu se ştie dacă Moroşanu se va prezenta acum la cea de a doua sesiune a examenului de bacalaureat, care va avea loc în luna august, asta pentru a mai avea încă o şansă să obţină diploma, dar şi să se înscrie la o facultate, aşa cum ne-a declarat că îşi doreşte.

Între timp, în PNL au loc şi alegeri interne, iar Daniel Moroşanu se va afla cu siguranţă printre candidaţii la funcţiile de conducere din partid, încercând să-şi rezerve postul pe care se află din 2017.

Moroşanu are 43 de ani şi este din anul 2017 prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, unde se ocupă de Departamentul de Politici Publice. El a absolvit la seral Liceul „Simion Mehedinţi din Vidra”, în urmă cu trei ani, după ce în adolescenţă a urmat cursurile unei şcoli profesionale de mecanici auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here