Foto: INQUAM/George Călin

În ziua în care s-a votat moțiunea împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, un singur deputat PNL din coaliţia de guvernare a votat pentru destituirea acestuia. „Nu a apăsat bine”, spun surse liberale, care susţin că deputatul nu a făcut-o intenţionat, scrie adevarul.ro.

140 de voturi au fost înregistrare „pentru” susţienerea moţiunii care cere demiterea lui Vlad Voiculescu, în timp ce 161 de voturi au fost „împotriva” acesteia. 

Printre cei care au votat pentru demiterea lui Vlad Voiculescu a fost, surprinzător, şi un deputat liberal. Surse din PNL susţin că deputatul care a votat cot la cot cu PSD şi AUR a fost Corneliu Olar, ales de Alba.

„A apăsat greşit. Nu a fost intenţionat”, au explicat surse liberale din conducerea partidului. De altfel, deputatul de Alba nu a avut vreo poziţionare împotriva ministrului Sănătăţii până în acest moment.  Liberalii au fost destul de disciplinaţi la votul privind moţiunea împotriva lui Vlad Voiculescu, fiind prezenţi 86 din 93, în timp ce de la USR-PLUS nu a lipsit nimeni. Marea suprinză a fost reprezentată de aleşii minorităţilor, nu mai puţin de 14 fiind absenţi, unul fiind pentru demisie, doi împotriva, iar unul s-a abţinut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here