Diana Şoşoacă a cerut eliberarea unui permis de port-armă. Ce motiv a invocat senatoarea AUR

Foto: INQUAM/Sabin Cîrstoveanu

Diana Șoșoacă, senatoare AUR, a anunţat într-o intervenţie la România TV că va solicita permis de port-armă. „În ţara asta, când eşti patriot, deja eşti în pericol”, a explicat aceasta, scrie adevarul.ro.

Într-o intervenţie la România TV, Şoşoacă a explicat că îi este frică să nu fie otrăvită.   „Am spus că voi cere permis de port-armă. Să nu se sperie lumea că împuşc pe cineva. (…)Trebuie să mă apere şi pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în maşină cu cine ştie ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În ţara asta, când eşti patriot, deja eşti în pericol”, a declarat senatoarea AUR.  

Aceasta a adăugat apoi că s-ar afla pe o „listă neagră”, „la fel cum a fost şi Bogdan Stanoevici, precizând că anul trecut a fost filată.  

Toate mişcările mele au fost supravegheate. Maşini care mă urmăreau peste tot. Mă aşteptau în faţa blocului şi mergeau cu mine peste tot. Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filata şi acum, mai ales că am ajuns senatoare şi nu mă potolesc. Probabil că nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent”, a mai afirmat Şoşoacă.

1 COMENTARIU

  1. Poate o prind aia cu cămășile de forță , și îi trag un glonț în cur !!…că între cap și cur nu-i nicio diferență la tuta asta…!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here