Directorul Metrorex, huiduit după ce a încercat să deschidă cu ranga ușa unui magazin de la metrou

Un nou episod al scandalului de la metrou s-a derulat miercuri, când autoritățile locale au încercat să demoleze magazinele amenajate la stația Ștefan cel Mare.

Proprietarii spațiilor comerciale s-au opus operațiunii și au început să se certe cu primarul sectorului 2, dar și cu directorul Metrorex, care a încercat să deschidă cu ranga ușa unui magazin care încă avea marfă în interior, relatează Digi24.

La fața locului s-au aflat și reprezentanți ai Poliției și Jandarmeriei. 

Oamenii care dețin chioșcurile demolate au scandat și i-au huiduit pe directorul Metrorex, Ștefan Paraschiv, și pe primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Aceștia s-au declarat nedreptățiți și spun că autoritățile nu aveau niciun drept și nicio bază legală să spargă lacătele spațiilor comerciale, mai ales că unele aveau încă marfa la interior. În replică, edilul Sectorului 2 susține că buticurile erau amplasate ilegal.

În acest moment, din punctul nostru de vedere, administrarea acestor spaţii este a Metrorex. Înţeleg că o societate, am vorbit mai devreme cu un administrator al Sindomet, dacă nu mă înşel, care spunea că au contract. Înţelegerea mea este că acest contract este expirat (…) Aceste construcţii nu au autorizaţie de construire şi sunt un real pericol în ceea ce priveşte evacuarea la incendiu„, a subliniat Radu Mihaiu.

El a menţionat că, dacă proprietarii nu-şi iau marfa, ea va fi ridicată şi transportată într-o locaţie unde să fie în siguranţă, de unde va putea fi recuperată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here