Discuţie între câţiva tineri protestatari, despre poliţişti: „Îi dai teroare sau îi pui foi cu «Te omor» şi cu lumânări la poartă“

Tinerii care apar în filmarea postată pe Facebook, în care un poliţist de la Rutieră se răsteşte la unul dintre ei, se aflau într-o parcare, după terminarea protestului, iar unii dintre ei erau cunoscuţi ca adepţi ai curselor ilegale de mașini, potrivit Adevărul.

Într-o înregistrare audio care circulă pe anumite grupuri se aude cum unul dintre tineri îi înjură şi îi ameninţă pe oamenii legii, discuţia fiind purtată între mai multe persoane:

 „Chestia e că te ard cu amenzi, cu vrăjeli, cu ălea. Trebuie s-o laşi ca el până îl prinzi sau îi afli Faceebook-ul lui şi îi dai teroare sau îi pui foi cu «Te omor» şi cu lumânări la poartă. Îi dai teroare până iasă din poliţie. Sau hai să ne strângem pe stradă şi să ne luăm cu ei la bătaie, dacă vă ţine“.

Mai mult decât atât, tânărul la care se răsteşte poliţistul are 17 ani şi a fost sancționat cu avertisment pentru furt.

Într-o filmare postată pe Facebook, un agent de poliţie este surprins în timp ce ţipă la un tânăr. Scena a fost filmată cu telefonul mobil de un alt tânăr şi a fost postată pe Facebook: „Aceştia sunt poliţiştii care ne vor sănătatea şi libertatea. Acest domn care nu a vrut să se identifice ne-a ameninţat cu bătaia pentru motivul că am trecut cu jumătate de oră de ora legala după ce am plecat de la protest“, este mesajul transmis pe reţeaua de socializare de către unul dintre tineri. 

Sursa: Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here