DOCUMENT | Un detaliu ciudat în decizia de constituire a grupului de lucru pentru decesele COVID

Foto: Hotnews

Decizia de constituire a grupului de lucru pentru verificarea modalității de raportare a deceselor COVID apare în registrul de intrare-ieșire a corespondenței de la cabinetul fostului secretar de stat din Ministerul Sănătății Andreea Moldovan, pe data de 12 aprilie, cu numărul de înregistrare 578, arată o copie a registrului, obținută de HotNews.ro. Nu este însă clar de ce, la același număr – 578 – apare, la aceeași dată, 12 aprilie, și o invitație la Forumul român de diabet.

Ministerul Sănătății precizează, într-o informare de presă transmisă astăzi, că „din consultarea registrului Intrare – Iesire a corespondenței aferent cabinetului Doamnei Andreea Moldovan, reiese faptul că numărul de înregistrare nr. 578 din data 12.04.2021 este scris de două ori și fiecare mențiune are atribuit un document distinct, dintre care unul este atribuit deciziei mai sus menționate”.

„Menționăm că, registrul intrări – ieșiri este un carnet în care toate înregistrările, atât numerele de înregistrare cât și documentele aferente fiecărui număr de înregistrare sunt scrise în format letric, de mână, nu în format electronic”, adaugă reprezentanții Ministerului Sănătății.

Mențiunea privind constituirea Grupului de lucru privind investigarea numărului de decese provocate de COVID pare adăugată în grabă, pentru a confirma declarațiile fostului ministru, Vlad Voiculescu


2 COMENTARII

  1. Cum,nu mai urla niciun postak furibund ca vedeta lor a fost matrasita de „mafia” din ministerul sanatatii?!?!? Ce sa vezi:acte intocmite pe sest,cu avizul tacit al lui barney si ciolos!! Unde am mai auzit noi de actiuni de genul asta?NU LA PESEDISTI?BA DA, EI PROCEDAU ASA ,”NOAPTEA CA HOTII”!!

  2. Si mai avem acum o stire de tipul asteia,cu decizii ilegale,luate pe sest,tot in genul „NOAPTEA CA HOTII”: Dom’ministru DRULA,,ala care umbla mai nou cu un zombi in gura,vrea privatizarea ILEGALA a Portului Constanta!Stire aflata de la Newsweek Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here