Dorneanu, învins de Kovesi: „Nu am niciun sentiment, nici de bucurie, nici de nimic”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Președintele Curții Constituționale, Valer Dorneanu, a făcut, marți, o declarație seacă la decizia CEDO de a penaliza România pentru decizia prin care instituția condusă de Dorneanu a forțat demiterea Laurei Codruța Kovesi de la șefia DNA.

„Nu am niciun sentiment, nici de bucurie, nici de nimic. Nu am de gând să fac niciun comentariu. Nu îmi permite statutul să dau declarații publice cu privire la o decizie a uneia din cele trei mari instanțe. Vă dați seama că nu pot comenta asa ceva. (…) Se vor face comentarii la adresa noastră, este evident, că de-aia este democrație”, a declarat Valer Dorneanu, pentru Hotnews.

În schimb, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției, România va cere Comisiei de la Veneția retragerea lui Tudorel Toader din funcția de membru respectivei instituției.

2 COMENTARII

  1. Ticalosul de dorneanu poate are sentimentul de saturare si implinire in haznaua ce se balaceste si in care impreuna cu grupul de infractori organizat-psd au improscat Romania cu excremente. Cata mizerie si cat dispret pentru valorile umane se intalnesc la acesti indivizi din toate structurile statului acolo unde ei si-au pus amprenta sulfuroasa.! Democratia nu reprezinta scuza acestui tradator de tara si neam pentru libera exprimare a celor ce il vor blama pe buna dreptate, ci curajul fiecarui cetatean de a nu se mai lasa manipulat de infractorii din institutiile publice ale statului. Este ca si cand acuzatiile i se aduc pentru ca in democratie cetatenii pot sa combata raul ce li se face numai de dragul liberei exprimari si pur si simplu de dragul combatutului. Nu cumva democratia permite sa se puna degetul pe rana acolo unde se fac abuzuri si faradelegi? Impostorului de dorneanu si gasca sa li se retraga uriasele venituri si sa infunde puscaria.

  2. CCR are majoritate PSD, dar asta nu i-ar împiedica să fie corecți!
    dorneanu corect? Slujește PSDul cu toate riscurile, dând bule CCR de toată jena, prin care se leagă de orice, dar NIMIC despre adevăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here