Două companii municipale înființate de Gabriela Firea, achiziții directe de aproape 2,5 milioane lei

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Compania Municipală Consolidări a atribuit pe 19 martie, în mai puțin de un minut, patru contracte în valoare totală de circa 1,5 milioane lei fără TVA firmei Willkommen Technik, prin achiziție directă, dezvăluie Hotnews.

Potrivit sursei citate, contractele vizează lucrări de tencuire, reparații, finisare și renovare.Hotnews semnalează că societatea achiziționat asemenea servicii în condițiile ăn care are sute de angajați.

În 10 martie, Compania Municipală Consolidări a mai încheiat două contracte, în total de 830.000 lei, cu Expert Master Trading.

În ultimii doi ani, contractele încheiate cu această societate însumează 5 milioane lei. Toate au fost făcute prin achiziție directă.

Hotnews se întreabă, în acest context, de ce compania, dacă știa că are nevoie de acest serviciu, nu a făcut licitație pentru a încheia un acord-cadru, procedură mult mai transparentă?

Potrivit aceleiași surse, Willkommen Technik este preferată și de o altă companie municipală – Trustul de Clădiri Metropolitane București.

Articolul integral – AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here