Două fetițe au fost ucise de o mașină scăpată de sub control în Sectorul 2. Martorii indignați au agresat șoferița şi pasagerul din mașină

Un accident teribil s-a petrecut sâmbătă după-amiază în Sectorul 2 al Capitalei. Două fetițe în vârstă de 6 și 14 ani au murit lovite de o mașină care a intrat pe trotuar după ce a lovit un stâlp. În urma accidentului, șoferița a fost agresată de oamenii din zonă, informează Hotnews.ro.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază pe strada Mențiunii, după ce o femeie a pierdut controlul volanului și a lovit cu mașina un stâlp. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil, unde le-a accidentat pe cele două fete.


Fetița de 6 ani și-a pierdut viața înainte de a ajunge la Spitalul Floreasca.
Copila de 14 ani a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, însă nu a mai putut fi salvată.
Suferise politraume majore, multiple fracturi, TCC, era intubată, ventilată. A făcut stop cardio-respirator când era dusă spre sala de operație și nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru.


Brigada Rutieră a transmis că au ajuns la spital și șoferița și un pasager din mașina acesteia.
După accident, mai multe persoane i-au agresat atât pe femeia de la volan, cât și pe pasager.
Martorii spun că șoferița ar fi fost băută și circula cu viteză mare.


Nu s-a putut stabili dacă femeia aflată la volan consumase bauturi alcoolice, pentru că nu a putut fi testată din cauza unor probleme medicale, dar au fost recoltate probe biologice și va fi urgentată procedura pentru ca luni să fie gata rezultatele”, a declarat sâmbătă seară, la Digi 24, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea.


Întrebat dacă femeia circulă cu viteză mare, așa cum spun martorii, reprezentantul Poliției a afirmat că imaginile surprinse arată că „venea destul de tare mașina”, dar se va stabili cu exactitate în urma cercetărilor, inclusiv a unei expertize tehnice.


Era înt-o intersecție unde trebuia să faca viraj dreapta sau stânga și acolo a pierdut controlul volanului”, a mai spus Claudiu Costea.
În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar ancheta este coordonată de Parchetul Judecătoriei Sector 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here