Într-o conferință de presă, organizată vineri la Baia Mare de premierul Florin Cîțu, primarul Clujului, Emil Boc, a declarat că are un motiv personal pentru care îl susține pe șeful Guvernului în competiția pentru șefia PNL. Boc a ținut să precizeze că nu are legătură cu aducerea metroului la Cluj.

„Am un motiv particular și egoist pentru care îl susțin pe Florin Cîțu la șefia PNL. Nu este metroul de la Cluj, cum spun cei de la PSD (…).

Este un motiv personal, egoist și este pentru familia mea, pentru fetele mele. Ele se apropie de sfârșitul ciclului universitar. Vreau ca ele să trăiască în România. Îmi doresc ca viitorul lor să fie în țara asta. (…)

Omul care poate da o direcție partidului și țării este actualul premier al țării, care are viziune, capacitate, înțelege lucrurile. Este un liberal autentic, pur sânge”, a declarat Emil Boc la conferința de presă susținută alături de premierul Florin Cîțu, la sediul Consiliului Județean Maramureș.

Florin Cîțu se află în plină campanie internă pentru a convinge liderii de organizații să-l voteze pentru postul de președinte al PNL, informează Hotnews.ro.
În urmă cu aproape o lună, când actualul președinte al PNL, Ludovic Orban, a participat la o conferință de presă la Cluj, Emil Boc a absentat.
Reamintim că premierul Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la șefia PNL. „Sunt un liberal care a trăit toată viața după principiile liberale. De multe ori am spus că doar liberalismul salvează România. PNL are nevoie de un suflu nou. Voi câștiga”, a spus Cîțu, care le promite liberalilor că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare și că o va face cu succes.
Alături de susținători s-a aflat și primarul Clujului, Emil Boc, care a reușit să coaguleze în jurul lui Cîțu organizațiile din Transilvania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here