EURO 2020: Austria-Macedonia de Nord. Acoperișul Arenei Naționale nu va fi tras duminică, chiar dacă va ploua

Foto: UEFA EURO 2020

Mai sunt doar câteva ore până la meciul Austria – Macedonia de Nord, în Grupa C a Campionatului European, care se va disputa la București. Acoperișul Arenei Naționale nu va fi tras chiar dacă va ploua în timpul partidei, transmite Digi24.

Precizarea a fost făcută de Răzvan Mitroi, managerul de comunicare al Federației Române de Fotbal. Decizia aparține UEFA, pe motiv că nu toate arenele pe care se joacă meciurile din cadrul Campionatului au acoperiș.

Răzvan Mitroi, managerul de comunicare al Federației Române de Fotbal: „Am văzut opinii critice că nu am tras acoperișul, e o altă decizie a UEFA care e de când s-a conturat EURO 2020 de a nu se folosi niciun acoperiș pe niciuna dintre arene la EURO.

Nu toate arenele au acoperiș. Mi se pare că doar vreo șapte și s-a hotărât pentru condiții egale să se joace în mediu natural. Se va juca cu ploaie dacă e ploaie”.

Terenul de pe Arena Națională a fost inundat, sâmbătă, din cauza ploii. Cu o zi înainte de primul meci de la Euro, programat la București, terenul a fost inundat. Ulterior apa a fost evacuată cu ajutorul sistemului de drenaj al Arenei, iar gazonul este în stare bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here