Acasă Actualitate Europarlamentarii români, ultimele negocieri pe Schengen

Europarlamentarii români, ultimele negocieri pe Schengen

Europarlamentarii români fac în aceste ore ultimele negocieri cu reprezentanţii Austriei, pentru aderarea României la Schengen. Eurodeputatul Rareş Bogdan şi Eugen Tomac au scris pe Facebook că au ajuns la Viena, pentru discuţii cu Karl Nehammer, cancelarul Austriei, pentru a susţine un vot pozitiv pentru aderarea ţării noastre, transmite News.ro.

”La Aeroport, alaturi de Manfred Weber in drum spre Viena. Ultimul Asalt. Ora 17.30 ne vom afla fata in fata cu Karl Nehammer, cancelarul Austriei. Ce doriti sa ii transmit cancelarului austriac?”, a scris europarlamentarul PNL Rareş Bogdan pe Facebook.
Şi liderul PMP Eugen Tomac a anunţat că a ajuns la Viena, alături de alţi colegi din PPE. Facem o ultimă încercare de a răsturna situaţia în favoarea ţării noastre la întâlnirea pe care o avem cu Cancelarul austriac, Karl Nehammer.
”Pana acum nu au convins pe nimeni din Uniunea Europeană cu argumentele lor, dar totuşi, în mod absolut discriminatoriu, susţin că se vor opune accesului României în spaţiul Schengen”, mai spune Tomac.

Aderarea României, Bulgariei şi Croaţiei la Spaţiul Schengen este inclusă ca prim punct pe agenda oficială a Consiliului JAI, Afaceri Interne, care va avea loc joi.

viewscnthttps://universul.net/siegfried-muresan-problema-migratiei-din-austria-nu-isi-are-originea-in-romania-ar-fi-incorect-ca-aderarea-tarii-noastre-la-schengen-sa-sufere-din-cauza-unei-probleme-interne-din-austria/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here