Fiul unei judecătoare din Argeş, nepot de fost prefect, reținut de Poliție după ce a înjunghiat doi adolescenți

Un adolescent de 16 ani, care este fiul unei judecătoare din Argeș şi nepotul social-democratului Constantin Tămagă, fost prefect şi senator de Argeş, a fost reținut de Poliție după ce a înjunghiat doi minori.  

Incidentul s-a petrecut joi seară, pe fondul unei discuţii în contradictoriu, în urma căreia agresorul l-a înjunghiat pe un tânăr în zona gâtului, iar pe un altul în zona toracelui.

În ziua de 10 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai mulţi minori, în cadrul căruia doi dintre aceştia au suferit leziuni. Agresorul, în vârstă de 16 ani, a fost identificat la scurt timp de către poliţişti şi condus la sediul poliţiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. După administrarea probatoriului, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reţinut pe minor pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie propuse măsuri preventive„, a precizat, vineri, Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Tânărul este nepotul cunoscutului om politic argeşean Constantin Tămagă (PSD), respectiv fiul unei judecătoare. Cercetările sunt în curs şi se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, scrie adevarul.ro.

Potrivit aceleiași surse, și fiul lui Tămagă, Traian, a fost implicat într-un scandal cu violenţe. Se întâmpla în 2013. Bărbatul, atunci în vârstă de 37 de ani, şi-a bătut logodnica şi a ameninţat-o că îi dă foc, chiar înainte de nuntă.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here