Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei
Premierul Florin Cîțu își continuă campania electorală pentru șefia PNL și-l atacă pe Ludovic Orban într-o nouă postare pe Facebook transmițând liberalilor că, dacă va fi ales președinte al partidului, va susține doar membri PNL la primăriile de sector.
”Mesaj ferm pentru colegii mei, membri PNL în București: cu mine președinte al partidului, vom susține doar membri PNL la primăriile de sector. Votați înțelept când alegeți președinții PNL de sectoare. Mult succes și vă aștept alături de echipa câștigătoare!, a scris Cîțu pe Facebook.
Sursa: Hotnews.ro

2 COMENTARII

  1. Fiecare lovitura are si un raspuns imediat sau atunci cind este nevoie . Premierul Citu (probabil viitorul sef al PNL) aduce ca si imagine politica acest adevar de partid : vom numi doar membrii PNL.Zicerea contrabalanseza actiunile intreprinse de catre fostul premier PNL care nu numai ca a pierdut , asa cum a pierdut , alegerile parlamentare dar a si cedat portofolii ministeriale foarte importante .Dupa cum stim sau cum bine ne zice un vechi proverb coreean : politica este o vesnica razbunare , tot asa putem vedea si partea de revansa ce se vrea a fi luata de catre Presedintele natiunii ce in mod evident se pozitioneaza alaturi de actualul premier (votat in parlament si numit premier desemnat de care presedinte – nu de catre seful de partid ).Deja Suceava (153 de membrii participanti in alegeri)se pozitioneza alaturi de premierul Citu si pe masura ce alegerile generale din PNL se vor fi terminat Citu isi adauga un numar consistent de votanti ce ii va permite cistigarea alegerilor si obtinerea functiei de sef PNL.Este singura persoana din partidul PNL care poate readuce in partid votantii nemultumiti de pierderea alegerilor parlamentare .Totul trebuie privit in perspectiva si totul trebuie gindit in cheia alegerilor ce vor avea loc (toate in acelasi an ) in 2024 . Citu ofera sansa reintoarcerii votantiilor nemultumiti si care nu au mai participat la vot in alegerile parlamentare si ofera si alternativa indecisilor de a se pozitiona alaturi de noul PNL-CITU, asta si cu sprijinul tot mai evident al presedintelui Iohannis ce nu poate uita – ca sa nu spun altfel .Primele sondaje ce vor aparea dupa instalarea lui Citu la sefia PNL vor surprinde pe toata lumea . PNL -Citu va creste rapid in ochii cetatenilor natiunii ce doresc democratie .Dubla masura Iohannis – Citu este de neoprit in viitorii patru ani,ba chiar in viitorii opt ani as putea spune daca ne raportam la imensele sume de bani ce vor veni in etape pina in 2027 in Romania . Impreuna vor avea un cuvint greu de spus in alegerile din anul 2024 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here