Foto: INQUAM/George Călin

Ludovic Orban, s-a comparat, sâmbătă, cu Cristiano Ronaldo și a făcut o analogie între situaţia alegerilor interne din PNL și cea a echipei de fotbal Real Madrid care nu a mai câștigat niciun Champions League de când a renunțat la Ronaldo. În replică, premierul Florin Cîțu a revenit cu un mesaj pentru contracanditatul său: „Nu se mai construiesc echipe în jurul unui singur jucător. Fotbalul este despre echipă. La fel este și în viață”, notează Digi24.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban s-a comparat cu fotbalistul Cristiano Ronaldo şi a comparat situaţia alegerilor interne din PNL cu cea a echipei de fotbal Real Madrid. Orban le-a sugerat liberalilor să aleagă „ce este mai bine pentru PNL” şi a arătat că, de când a renunţat la Ronaldo, Real Madrid nu a mai câştigat Champions League „şi are mari probleme în campionatul intern”.

Florin Cîțu a venit, duminică, cu un răspuns pentru Ludovic Orban. „A venit momentul să înțeleagă toată lumea că lucurile în fotbal s-au schimbat. Nu se mai construiesc echipe în jurul unui singur jucător. Fotbalul este despre ECHIPĂ”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

„Este important ca până și jucătorii în jurul cărora s-au construit echipe să facă un pas în spate și să conștientizeze că echipa e cea mai importantă dacă vrei să ai rezultate. La fel este și în viață. Eu sunt Florin și pentru mine contează ECHIPA!”, a continuat Cîțu.

La sfârşitul lunii mai, premierul Florin Cîţu şi-a anunţat candidatura la şefia PNL, unde va concura împotriva lui Ludovic Orban, actualul preşedinte al PNL. „Partidul are nevoie de un suflu nou”, a spus, cu acest prilej, Florin Cîţu.

Congresul PNL a fost convocat pe data de 25 septembrie. Calendarul alegerilor din PNL arată astfel: între 1 iunie și 15 iulie vor avea loc adunările generale ale organizațiilor locale, în perioada 1 iulie – 10 august vor fi organizate conferințele județene de alegeri, iar între 10 august și 25 septembrie va fi perioadă de 45 de zile pentru campania pentru congres.

1 COMENTARIU

  1. Orban a dat-o dupa cires, s-a impotmolit la mal si isi suge degetul a paguba . A visat rau azi noapte si cuprins de frenezia cocosului ce da ora exacta dis de dimineata cintind mai abitir ca acela rosu din povestea cu punguta cea nazdravana – cucurigu – gagu boieri mari … . S-a dat de trei ori peste cap si din liberalul ce minca jeratec sef de partid fiind s-a transformat in iliberarul de serviciu intrecindu-l chiar si pe tizul sau de o viata .Membrii PNL si chiar vortantii PNl au ramas cu gura cascata ca la dentist . Adicatelea fara sa iti faci cruce sau sa juri pe Biblie se cheama ca nu esti roman ? Hai ca asta e de poveste dar nu cea cu trei neveste .. Pina si sfatuitorul Presedintelui tarii tot rizind in barba ( e doar asa o expresie ce nu cred ca atinge pe cineva ) mai – mai sa fie surprins de ceea ce auzise daunazi de la niste amici . Mai stiti povestea cu imparatul care transforma tot ce atingea in AUR ?Tot asa si Orban ar vrea sa rupa PNL daca vezi doamne nu i se implineste visul . Cu mic cu mare si useristi cei mai buni de gura si penelistii ce nu il mai vor au sarit degraba sa il contrazica pe vasnicul S- mandolina ce acum o da din vals in tango .Citu iese cistigat fara sa dea din pleoape si fara sa miste vreun dest se pozitioneza in star de echipa , mai ceva ca Ronaldo , ce intelege consensul .Ce i-o fi venit fostului sa dea cu fasolea deazvirlita si sa incurce – bata-o vina – treburile . O fi auzit pe la vreun colt de strada ca pierde alegerile si mustrat de propria indoiala se gindeste la a renunta asa cum a mai facut cu ceva vreme in urma . Praful de pe toba sa se aleaga de tot dar eu vreau mandatul pare a fi slagarul de campanie a fostului premier .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here