Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea, arestat pentru că și-a înjunghiat fosta soție

Fostul șef al Poliției Locale Oradea Paul Ladislau Kover a fost arestat pentru tentativă de omor, fiind acuzat că și-a înjunghiat fosta soție în scara blocului.

În data de 10.01.2021, în jurul orei 18.00, inculpatul K. L. P, în vârstă de 45 ani, în timp ce se afla în mun. Oradea, str. Oneştilor, nr. 15, jud. Bihor, pe fondul unei stări conflictuale vechi, i-a aplicat persoanei vătămate, K. L. I. (fosta soţie), în varstă de 46 ani mai multe lovituri cu un corp tăietor-înţepător, provocându-i leziuni (traumatism toraco-abdominal prin înjunghiere; hemopneumotorace drept; pneumotorace stâng; emfizem subcutanat latero-toracic drept; hemopneumoperitoneu) care necesită 35-40 zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. 

În comunicat se mai precizează că „la data de 12.01.2021, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului K.L.P., urmând ca judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor să dispună în consecinţă„.

Incidentul s-a produs în faţa unui bloc din cartierul Prima de pe Oneştilor, după ce Kover şi fosta sa soție s-au certat într-o maşină, el a înjunghiat-o, iar apoi s-a înjunghiat şi pe sine şi a fugit, fiind găsit câteva ore mai târziu, ascuns într-un bloc în construcţie din zonă, a relatat Bihoreanul.

Potrivit Bihoreanul, Kover a fost arestat, luni, pentru 30 de zile, la solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. De la spital, unde se afla pentru a-și trata rănile pe care și le-a provocat, fostul polițist local a fost dus direct în arest. 

Paul Ladislau Kover a deținut funcții importante în cadrul Poliției Locale Oradea. Anul trecut, fosta soție de care divorțase a obținut un ordin de protecție împotriva lui pentru o perioadă de 3 luni. Instanţa a dispus ca bărbatul să fie evacuat din locuinţă şi să păstreze o distanţă de 200 metri față de femeie, potrivit Digi24.ro.

Sursa foto: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here