Germania: Prima zi a procesului femeii care și-a ucis 5 copii, drept răzbunare după ce a fost părăsită de soț

O femeie din Germania acuzată că și-ar fi ucis 5 din cei 6 copii, înainte de a încerca să se sinucidă, a fost audiată pentru prima oară în fața instanței.

Christiane K., 28 de ani, este acuzată că și-a drogat copiii, cu vârste cuprinse între 1 și 8 ani, apoi i-a dus pe rând în baie și i-a înecat sau i-a sufocat, spun procurorii. Ulterior s-a dus la gara centrală din Dusseldorf și s-a aruncat în fața unui tren, dar a fost salvată, relatează rtl.de, potrivit Digi24.

Femeia spune că este nevinovată și susține că, pe data de 3 septembrie 2020, cei mici au fost uciși de un intrus mascat, însă anchetatorii i-au demontat povestea.

Procesul ei a început luni, la Tribunalul Districtual din Wuppertal, Germania, unde Christiane K. nu a dorit să facă nicio declarație.

Anchetatorii susțin că femeia a comis crimele îngrozitoare pentru că a fost „copleșită emoțional” când a auzit că soțul ei, care o păsăsise, și-a găsit o nouă iubită și  vrut să se răzbune pe acesta.

Poliția spune că s-a certat cu el chiar în ziua crimei. Apoi le-a pus copiilor în micul dejun „doze mari” de medicamente care i-au adormit, ca să poată fi uciși mai ușor.

Înainte de a încerca să se sinucidă, Christiane K. i-ar fi spus mamei sale ce s-a întâmplat cu copiii. Femeia a sunat la poliție, iar la ora 14.00 ofițerii au descoperit cadavrele celor 5 copii.

Fiecare copil a fost înfășurat într-un prosop, apoi culcat în patul lui, din apartamentul din Solingen, Renania de Nord-Westfalia, aproape de Dusseldorf și Köln.

Marcel, cel mai mare copil al Christianei K., de 11 ani, a supraviețuit pentru că era la școală.

Deși familia a fost în atenția serviciilor sociale, autoritățile au spus că nu exista nimic care să sugereze că cei mici ar fi în pericol.

La momentul evenimentului îngrozitor, politicienii din Solingen și-au suspendat campaniile pentru viitoarele alegeri regionale.

Dacă femeia va fi găsită vinovată, ar putea fi condamnată la închisoare pe viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here