Deputatul Pavel Popescu acuză „tentative de intimidare” din partea Huawei. Cum se apără compania

Foto: Facebook/Pavel Popescu

Compania Huawei România se declară „surprinsă” și „profund îngrijorată” de postarea deputatului PNL Pavel Popescu, care a acuzat joi seara, pe pagina sa de Facebook, „tentative de intimidare” din partea filialei române a gigantului asiatic al telecomunicațiilor.

„Huawei dorește să își exprime profunda îngrijorare în urma luării la cunoștință a mesajului postat de dl. deputat Pavel Popescu pe contul său de Facebook, în seara zilei de 21 noiembrie, mesaj în care s-au făcut referiri directe la companie”, a precizat compania, într-un cominucat de presă, potrivit Hotnews..

„Huawei se declară surprinsă că domnul Popescu a formulat astfel de declarații controversate acum, ca și în trecut”, se mai arată în declarația companiei. Huawei România l-a invitat pe deputatul PNL la o întâlnire „de clarificare a aspectelor ridicate în cadrul postării sale, ca și a oricărei alte preocupări legate de activitatea companiei”.

Într-un mesaj postat joi seară pe pagina sa de Facebook, deputatul Pavel Popescu a atenționat Huawei că este „un demnitar al statului român” și că, „dacă au ceva de discutat”, să îl contacteze direct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here