Încă un milionar moare într-un accident: Florin Abagiu s-a izbit cu mașina de singurul copac aflat pe o distanță de 10 km

Florin Abagiu, un important om de afaceri din Prahova, în vârstă de 65 de ani, cu o avere estimată de peste 30 milioane de euro, proprietarul bazei sportive şi al complexului de agrement Seva, dar şi al fabricii de mezeluri Fil Sam, a murit, miercuri, într-un accident rutier petrecut pe un drum judeţean din Prahova.

Omul de afaceri, aflat la volanul unui autoturism puternic (Audi Q7), a pierdut controlul maşinii şi a intrat cu viteză într-un copac. Impactul i-a fost fatal, acesta fiind găsit decedat de către echipajele de intervenţie. Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a petrecut pe DJ 144, în comuna Ariceştii Rahtivani, sat Nedelea. Poliţia a confirmat faptul că şoferul a fost declarat decedat de către echipajul medical de la SMURD.

Primele informații oferite de presa locală arată că omului de afaceri i s-a făcut rău în timp ce conducea sau a suferit un infarct, de aici și impactul violent.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova au transmis că mașina a părăsit carosabilul și s-a izbit de un copac.

Florin Abagiu a ieșit cu mașina de pe sensul lui mers și a lovit singurul arbore aflat pe marginea drumului de pe o distanță de peste 10 km, cu viteză, fără să facă vreo manevră, autoturismul fiind aruncat în câmp. La faţa locului nu sunt urme de frânare. Poliţiştii spun că şoferul nu ar fi mişcat volanul, relatează stirileprotv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here