Interlopi români, plătiți ca să plece din 20 de apartamente pe care le ocupau ilegal într-un bloc din Spania

Sursa: Pexels

După ce au ocupat ilegal mai multe apartamente într-o clădire din oraşul spaniol Cadiz, membri ai unui clan interlop românesc vor primi câte 5.000 de euro de la dezvoltatorul imobiliar, pentru a pleca, scrie Adevărul.

Potrivit sursei citate, proprietarul clădirii, fondul de investiţii american Cerberus va plăti în total 100.000 de euro pentru evacuarea celor 20 de apartamente.

În ultimele luni, o parte dintre apartamentele controlate de interlopii români ajunseseră chiar să fie închiriate pentru sume ce variau de la 300 la 500 de euro lunar. 

Viaţa devenise deja de mai mulţi ani un coşmar pentru locatarii de bună-credinţă din clădirea respectivă, din cauza traficului de droguri, comerţului cu fier vechi, prostituţiei şi bătăilor dese care aveau loc.

Cel mai recent „ocupant” al blocului a fost aşa-numitul clan „Marcel”, ai cărui membri se ocupat cu cerşitul, comerţul cu fier vechi şi cu obiecte furate.

Folosind intimidarea, clanul pusese mâna inclusiv pe parcarea gratuită de pe strada adiacentă clădirii. De exemplu, vecinilor care se plângeau sau făceau reclamaţii le era lăsat un şobolan mort pe capota maşinii.

Un apartament cu un dormitor, în clădirea respectivă, a fost scos la vânzare de către proprietarul său la preţul de 257.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here