Kevin Spacey revine pe platourile de filmare

Actor Kevin Spacey se va întoarce pe platourile de filmare cu un rol mic într-un film italian, relatează The Guardian.

Spacey, în vârstă de 61 de ani, va juca rolul unui polițist care investighează cazul unui bărbat acuzat pe nedrept de pedofilie. Franco Nero, regizorul filmului care va juca și rolul principal, se declară „fericit” că Spacey a acceptat rolul, potrivit Digi24.

Sunt foarte fericit că Kevin fost de acord să participe în filmul meu. Îl consider un mare actor și abia aștept să începem filmările”, a spus Nero la ABC News.

Spacey a intrat într-un con de umbră din 2017, când mai mult de 20 de bărbați l-au acuzat de hărțuire sexuală și abuz pe vremea când lucra la teatrul Old Vic din Londra, între 1995 și 2013. Spacey a negat constant acuzațiile.

În urma acuzațiilor, Spacey a fost concediat din serialul House of Cards, al cărui protagonist fusese timp de cinci sezoane, interpretându-l pe Frank Underwood, un politician american lipsit de scrupule care la punctul culminant al serialului devine președintele Statelor Unite ale Americii.

În octombrie 2019, procurorii din Los Angeles au respins un dosar în care Spacey era acuzat de agresiune sexuală pentru că reclamantul murise. În iulie 2020, procurorii din Massachussetts au respins și ei un dosar în care Spacey fusese acuzat de hărțuire sexuală – acuzatorul său a refuzat să se prezinte în fața instanței.

După ce a căzut în dizgrația industriei de film, Spacey a început să publice scurte clipuri video bizare pe rețelele sociale.Într-un astfel de clip, publicat de Crăciun, în 2019, Spacey, care pare să-și interpreteze personajul din House of Cards, spune:  „Data viitoare când cineva face ceva ce nu vă place, puteți să-l atacați”, adăugând, „dar puteți și să opriți focul și să faceți ceva neașteptat”. „Poți să-i omori cu bunătate”, se încheie înregistrarea care durează un minut. Ultimele secvențe îl arată pe Spacey răscolind focul în cămin pe fondul câtorva acorduri muzicale grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here