Lecție magistrală de psihologie a maselor oferită de polițiști. Cum au oprit o petrecere pe plaja din Vama Veche

Odată cu relaxarea restricțiilor, turiștii din Vama Veche au revenit la vechile obiceiuri – petrecerile în masă, pe plajă. Însă polițiștii au reușit cu câteva atenționări bine ticluite să-i determine să renunțe la bairamurile ad-hoc, informează Digi24.

Cum s-a lăsat seara, turiștii au dat startul la distracție pe plaja din Vama Veche. Regulile de distanțare fizică și măstile de protecție nici nu au mai contat când muzica răsuna din boxe.

După câteva ore, pe plajă au apărut politiștii, iar petrecerea s-a terminat.

Polițist: ”Masca de protecție, închide boxa, da, te rog, mai încet. Dacă nu vă conformați acum, o să închidem Vama și nu o mai prindeți vara asta”.

Unii dintre cei care încercau să încalce regulile au sfidat, cu câteva ore mai devreme, și vremea. Au făcut baie în mare, deși apa este foarte rece.

Mi-a lipsit foarte mult. E prima ieșire după un an de zile pe care reușim să o facem. Atmosfera e super, ne relaxăm dupa un an de chin. De la 16 ani vin în fiecare an. Anul trecut a fost prima oară când nu am reușit să vin. Reluăm tradiția”, a declarat unul dintre petrecăreți.

Unii dintre turiști spun că de Paște vor fi totuși acasă, în familie. ”Azi stăm la mare și mâine ne întoarcem acasă pentru Paște. Vama e Vamă de 1 mai și Paștele mâine în familie. Paștele acasă cu familia, cu copiii. Mai liniștit”.

Alții sunt pregătiți să sărbătorească la malul mării: ”Am adus ouă, cozonac, șampanie. Abia așteptăm să bem o șampanie de Paști”.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here