Leul rănit din videoclipul manelistului Dani Mocanu, confiscat și dus la grădina zoologică

Leul rănit care a apărut într-un videoclip al manelistului Dani Mocanu a fost confiscat de autorități de la o menajerie și urmează să fie dus la o grădină zoologică. 

Leul confiscat joi are aceleași răni ca în videoclip. El a fost confiscat de la o menajerie din județul Dâmbovița, însă proprietarul anumalului a negat că l-ar fi împrumutat pentru filmarea videoclipului. Potrivit unor surse Digi24, cel care avea leul este un executor judecătoresc și are permis pentru creșterea de animale sălbatice.

Cel mai probabil, leul va ajunge la Zoo Târgoviște.

Am spus încă de la început: NU VOI TOLERA NICIUN FEL DE ABUZ, INDIFERENT DIN PARTEA CUI VINE! Legea trebuie respectată de TOȚI! Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei, dar timpul și acțiunile Poliției Române arată că ofensiva împotriva infracționalității continuă. Vă asigur că nu ne oprim aici!”, a anunțat ministrul de Interne pe pagina de Facebook.

Miercuri, după ce mascații au făcut percheziții la el acasă, manelistul Dani Mocanu a fost dus la audieri în dosarul deschis după ce în videoclipului său a apărut un leu rănit. Cântărețul a susținut că leul ar fi fost machiat ca să pară că are răni.

Anchetatorii din Argeș au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here