Ludovic Orban participa la ceremonia de decernare a Premiului European Coudenhove-Kalergi, peședintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, miercuri, 4 martie 2020. Inquam Photos / George Calin

Ludovic Orban nu exclude intrarea în cursa pentru alegerile prezidenţiale din 2024. ”Sigur că odată ce candidez la președinția PNL, nu scot din calcul nici această perspectivă”, a declarat Orban, sâmbătă, la Tecuci, răspunzând unei întrebări care viza o eventuală candidatură la președinția României, informează Digi24.

Ludovic Orban a spus că „orice soluție este posibilă, aceasta este o decizie care se va lua ulterior”.

„Deocamdată PNL este principalul partid de guvernământ, suntem în parteneriat cu președintele României, care este încă cu ani buni de mandat. Acest parteneriat a dat roade pentru România și va da în continuare. Obiectivul nostru principal este să asigurăm buna guvernare a Românei și saltul economic. (…) Până la alegerile prezidențiale mai este timp, sigur că odată ce candidez la președinția PNL nu scot din calcul nici această perspectivă”, a spus Orban.

Președintele PNL a fost întrebat de jurnaliști care este părerea lui după ce unii lideri liberali din țară și-au exprimat susținerea pentru Florin Cîțu la postul de președinte al partidului.

„Nu poți sprijini un candidat care nu și-a anunțat candidatura. (…) Nu-mi place să comentez. Noi vom demara festivalul democrației în PNL, care nu înseamnă numai desfășurarea congresului și alegerea președintelui, înseamnă adunări generale în fiecare organizație locală, înseamnă conferințe județene și abia după aceea se va alege echipa de conducere a PNL. Eu mă prezint cu încredere, cunosc foarte bine PNL, practic aș putea spune că sunt cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării”, a declarat Ludovic Orban, la Tecuci.

1 COMENTARIU

  1. Jocul la doua capete sau cum sa te lauzi de unul singur .Cindva in copilaria mea , elev fiind , invatatorul ne pune o intrebare : Cine stie a spune ce reprezinta ca si durabilitate in timp PCR .Raspunsul meu a venit de niciunde – PCR a fost – este si va fi (am primit degraba nota 10 cu felicitari – de neuitat nu ? ) – Iaca cum istoria nu mi-a dat dreptate .Azi am auzit cum un lider de partid ne spune ca el este trecutul – prezentul si viitorul PNL si cum doar el a lasat loc de buna ziua mai peste tot in politica romaneasca (o interpretare proprie )ba mai mult spunind convins fiind cum :Sunt cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării.Dincolo de neverosimilul vorbelor doar imi aduc aminte de frumusetea zicerii : lauda-ma gura sa iti dau friptura . Deja viitorul sef PNL este cunoscut , el va fi cel care capaciteaza acordul presedintelui tarii – acordul majoritatii filialelor (in curind au loc alegeri in filiale ),cel care poate aduce banii din PNNR si nu in ultimul rind cel care este un cistigator(cineva tocmai ce a pierdut cele mai imortante alegeri din istoria ulimilor 12 ani ) ce culege toate laudele stoparii pandemiei de covid 19. Oare nu stiti cine este ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here