Unul dintre mascații care a participat la sute de descinderi organizate la locuințele clanurilor de interlopi și la rețineri ale unor infractori recidiviști, luptător din trupele speciale ale Politiei, a publicat o scrisoare de revoltă cu privire la acțiunile din ultimele zile ale Politiei Romane.

Chiar dacă scrisoarea este semnată, din motive lesne de înțeles adevărul.ro a ales să nu publice numele polițistului care critică dur conducerea Politiei pe care o acuză că „mănâncă din palma lumii interlope”.

Redăm mai jos întregul mesaj al luptătorului:

„Blocăm străzi, oprim tot ce mișcă, păzim țiganii să nu fie brutalizați …DE CÂND NE.AM TRANSFORMAT ÎN FIRMA DE PAZA A ȚIGANILOR ??? DE CE TOATĂ ACEASTA DESFĂȘURARE DE FORTE PENTRU PROTECȚIA SCURSURILOR SOCIETĂȚII ??? PROTECȚIE PLĂTITĂ DIN BANII OAMENILOR CARE AZI DIMINEAȚĂ S.AU TREZIT SĂ PLECE LA MUNCA ! LA MUNCA !!!!! CĂ SĂ PLĂTEASCĂ PROTECȚIA INFECȚIILOR CARE DORM LINIȘTIȚI ȘI LA ORA ASTA , ȘTIIND CĂ MILIȚIA, PARDON FIRMA DE PAZA VEGHEAZĂ SĂ NU FIE ATINȘI LA ARIPI ….CE OR GÂNDI OAMENII NORMALI CÂND VĂD CĂ PENTRU SCURSURILE ASTEA SUNT ATÂTEA FORTE ȘI CÂND EI, CARE MUNCESC ȘI PLĂTESC TAXE DE LE IES PE NAS, AU NEVOIE DE POLITIE ȘI LI SE SPUNE CĂ NU SUNT OAMENI, CĂ NU SUNT RESURSE ??? CE GÂNDESC COLEGII NOȘTRI, CARE ÎN EXERCITAREA ATRIBUȚIUNILOR DE SERVICIU AU AJUNS SĂ FIE AMENINȚAȚI, BĂTUȚI, RÂNIȚI ȘI CĂRORA NU LI S.A ASIGURAT NICIUN FEL DE PROTECȚIE, NICI MĂCAR NU AU FOST LĂSAȚI SĂ.ȘI IA PISTOLUL ACASĂ PT PROTECȚIA LOR ȘI A FAMILIILOR LOR??? CUM ESTE POSIBIL SĂ ACORDĂM ATÂTA ATENȚIE UNOR NENOROCIȚI CARE FAC ATÂTA RÂU ACESTEI SOCIETĂȚI, CARE NU AU O ZI DE MUNCA ÎN VIATĂ LOR, CARE NU AU PLĂTIT UN LEU IMPOZIT ÎN VIATĂ LOR, DAR DEȚIN PALATE, MAȘINI DE ZECI ȘI SUTE DE MII DE EURO ȘI ÎNVÂRT MILIOANE DE EURO ÎN VĂZUL TUTUROR??? CHIAR NU MAI AVEM UN SINGUR OS ÎN COLOANA VERTEBRALĂ??? CHIAR AM AJUNS LA STADIUL DE NEVERTEBRATE, DE MOLUȘTE ???? MI.A PLĂCUT ENORM MESERIA ASTA, DAR ASTĂZI AM AJUNS SĂ O URĂSC DIN TOT SUFLETUL!!!!

Am ajuns firma de pază a țiganilor asta se întâmplă când apar cumetriile cu țiganii și șefii politiei mănâncă din palma lumii interlope. Atâta timp cat șefi mari din politie au tot mâncat din mâna lor până acum, nu o să vedem nici un plan, o să vedem doar balet al forțelor de ordine fără o finalitate anume.

Iar amenzile date unor X sunt apă de ploaie în condițiile în care acei X nu au venituri declarate sau ceva pe numele lor sau carte de muncă undeva. Acei X nu aduc, nu au adus și nu o să aducă niciodată PLUS VALOARE unei societăți civilizate care plătește taxe și impozite din care mare parte a etniei X e susținută cu ajutoare de handicap și boală închipuită pe munci și alocații N pentru puradei.

Niciodată Politia și-a dat examenul neputinței la măsuri și când a coborât în strada BERECHET fiu de împărat (șeful Politiei Capitalei – n.r.) că să empatizeze cu ei. Hai mă pe bune?”.

*Sindicatele din Politie: „Forțele de ordine au asigurat protecția unor interlopi”

Scrisoarea luptătorului vine la doar câteva zile de la un alt mesaj critic făcut public de sindicaliștii de la „Europol”. „Țin să vă mărturisesc că inclusiv pe grupurile de polițiști a fost o mâhnire după ziua de ieri, a fost o frustrare si a fost o revoltă din partea polițiștilor. A fost inacceptabil sa vedem acel „spectacol” în care zeci de membri ai forțelor de ordine n-au făcut altceva decât să asigure protecția unei familii de interlopi. Ce încearcă autoritățile să transmită prin astfel de gesturi? Astăzi am văzut că autoritățile le-au pus la dispoziție celor care participă la această ceremonie măști si dezinfectant, în condițiile în care ei în continuare încălcă legea, fiind un număr mai mare de 50 de persoane la acel eveniment privat, așa cum a fost el denumit. Noi suntem nemulțumiți și frustrați de această atitudine, pentru că în momentul în care colegii noștri vor fi puși în situația de a aplica legea, cetățenii le vor arunca în față aceasta acțiune”, a explicat Cosmin Andreica.

*Suma neregulilor

Moartea interlopului Emi Pian a scos la iveală mai multe nereguli ignorate de autorități: printre altele priveghiul liderului clanului Duduianu care nu putea fi organizat, potrivit legii, la domiciliul acestuia. De parcă nu ar cunoaște legea, autoritățile prezente la fața locului nu au luat nicio măsură. Mai grav este ca acolo a fost joi si șeful Politiei Capitalei, însă s-a comportat că si când nu ar cunoaște legea. Liderul Clanului Duduianu – Florin Mototolea, zis Emi Pian – a fost ucis de un tânăr barbugiu fără cazier, Richard Emanuel Gheorghe. Surse apropiate anchetei au declarat pentru „Adevărul” ca autorul crimei este un tânăr de 26 de ani, fără antecedente penale, care a comis fapta în urma unui conflict iscat în timpul unei partide de barbut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here