Mamă şi copil, internați cu Covid. Preot: Băiatul a murit de ziua mamei. Ea nu a știut, erau în saloane diferite

Părintele Radu Rus, din Oradea, s-a vaccinat de Covid pentru că ştie cât de periculos este coronavirusul şi a văzut cât de mare poate fi suferinţa pe care o răspândeşte în jur, potrivit unui material difuzat de Digi24.

Iar unele drame l-au marcat profund, potrivit propriei mărturii. De exemplu, povestea unei mamre şi a fiului ei, care s-au văzut pentru ultima oară în ziua în care au plecat spre spital. Erau infectaţi cu Sars-CoV-2, dar fiul a pierdut lupta cu virusul de ziua mamei sale.

„Fiul care-și pierde viața chiar în ziua de naștere a mamei lui, fără ca ea să știe, erau internați în saloane separate. Mama află în final, singurul fiu, am sunat-o ca să o încurajez, să ii spun o vorba de alinare, atât cât e poate alina omul în astfel de clipe grele, și care mi-a oferit o lecție de viață. Nu știu dacă ar fi reușit să rămână într-un echilibru al vieții fără această încredere că merge copilul ei într-o viață mai bună. Așa mi-a și spus: am convingerea și încredințarea că Dumnezeu l-a vrut mai aproape de el decât a fost în lumea aceasta. Și dacă Dumnezeu mi l-a dăruit atunci când mi l-a dăruit, am încredințarea că s-a întors la Dumnezeu și îi este bine acolo”, povesteşte preotul Radu Rus.

„Am fost martor al suferinței generale a comunității de credincioși, care nu și-au putut trăi credința plenar, n-au mai putut participa la slujbele bisericii și am fost martor al unor drame personale legate de dispariția unor persoane dragi din familiile enoriașilor noștri”, mai spune acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here